بازی بازی Optimus نخست آنلاین. بازی آنلاین

بازی های آنلاین رایگان
Language: fa
بازی های آنلاین:
بازی های چند نفره :

بازی بازی Optimus نخست آنلاین

بازی بازی Optimus نخست  آنلاین - بازی های آنلاین بازی بازی Optimus نخست آنلاین. راهنمای بازی بازی Optimus نخست آنلاین. "یکی از شخصیت های مورد علاقه از بازی های ویدئویی - ترانسفورماتور. و این تعجب آور نیست. اول، ارتش عظیمی از طرفداران، پس از بازی با مشارکت آنها تعداد کمی از مردم بی تفاوت است. و در مرحله دوم، توانایی های خود برای تبدیل را فراهم می کند طیف گسترده ای از فعالیت ها است.
فلش بازی Optimus نخست یکی از کسانی که که سناریوی بازی اصلی را پیشنهاد است. این که یک مسابقه دو، و نسخه ای از فلش آرپیجی نیست. تمام عمل می گیرد در یک سیاره دور رها شده که در آن در خفا انجام دادن در اطراف هر گوشه Decepticons را خائنانه، که باید با جمع آوری تمام ماسک با ترانسفورماتور و تایپ کردن امتیاز بیشتر غلبه بر. موسیقی های آغاز بازی برای یک مبارزه جدی، به یک پیروزی شایسته است که باید کمال Optimus نخست. به هر حال، شما می توانید شخصیت خود را بین نمیتوانید و زنبورعسل را انتخاب کنید. البته، ماشین زرد طرفداران خود را دارد، اما در این مورد، انتخاب قطعی و بدیهی به نظر می رسد. گزینه های جالب و غیر معمول وجود دارد، به عنوان Optimus نخست می تواند شکل در اراده از پخش را تغییر دهید.
بازی رنگ اصلی - زرد. در برابر پس زمینه از ساختمان های ساده را می توان به وضوح نزدیک شدن به دشمنان دیده می شود. عناصر تزئینی وجود دارد: رینگ و لاستیک اتومبیل، بشکه، اتومبیل، قطعات سفینه، و معلوم است که در آن بر روی این سیاره که کف دست گرمسیری گرفته بود.
حالت تمام صفحه - >>
0%
رای دادن به این بازی: بازی: 2495
( رای12, امتیاز middlecover: 3.33/5)

رایگان بازی آنلاین مشابه