بازی بازی Assassins Creed آنلاین. بازی آنلاین

بازی های آنلاین رایگان
Language: fa
بازی های آنلاین:
بازی های چند نفره :

بازی بازی Assassins Creed آنلاین

بازی بازی Assassins Creed  آنلاین - بازی های آنلاین بازی بازی Assassins Creed آنلاین. راهنمای بازی بازی Assassins Creed آنلاین. "زندگی سخت و خطرناک در خیابان های تاریک شرق باستان. بسیاری از دشمنان و خائنانی که تحت تاج پوشش خود پنهان با شن و ماسه پوشیده شده است. و فقط تو هستی، قاتل گریزان، یک قاتل حرفه ای از Assasins کیش در نیروهای خود را برای مقابله با بی عدالتی و نقص در این جهان است.
سازندگان مشهور در جهان Assasins بازی کیش می تواند بازیکنان آنلاین نادیده بگیرد و ایجاد نسخه فلش از آن فرزندان جهانی، که قلب بسیاری از علاقهمندان به بازی در سراسر جهان به دست آورد.
در این نسخه از Assasins Creed بازی شما را به پوست ماهر و با تجربه قاتل کرکس پرنده، که هدف اصلی این است برای زنده ماندن در میان انبوهی از دشمنان خونخوار و خائنانه دریافت کنید. شما مراقب باشید، آرام، ظریف اما هیچ ابزار کمتر ترسناک و کشنده عدالت و عذاب. سریع - با انجام انواع ماموریت و مهارت، شما به عنوان یک بسیار آرام و محتاط عمل می کنند، و از همه مهمتر.
دوستداران نسخه اصلی بازی قطعا فرصت سپاسگذار خواهند بود تا یک بار دیگر شیرجه رفتن در نتیجه فضای وصف ناپذیر از شرق عجیب و غریب، اما تازه واردان می خواهید سعی کنید دست خود را در کامل تر و بعد از آن. عمل مناسب و گیم پلی زیبا این تصور از بازی را خراب نکند، خواستار بازی دوباره و دوباره.
حالت تمام صفحه - >>
0%
رای دادن به این بازی: بازی: 2668
( رای22, امتیاز middlecover: 4.05/5)

رایگان بازی آنلاین مشابه