بازی نژاد آنلاین. بازی آنلاین

بازی های آنلاین رایگان
Language: fa
بازی های آنلاین:
بازی های چند نفره :

بازی نژاد آنلاین

بازی نژاد  آنلاین - بازی های آنلاین بازی نژاد آنلاین. راهنمای بازی نژاد آنلاین. : "کهکشان قهرمانان - بازی فلش رنگارنگ و اصلی است، داستان بر اساس فرقه فیلم جنگ ستارگان ساخته شده است. سفینه های بی سابقه ای، بیگانگان تمام انواع چهره ها، کهکشان ها سیستم های فضایی متنوع، جنگ و درگیری، جنگ و نبرد است. این همه ما به وضوح می توانید از همه سری فیلم، بسیاری از بازی های گرفته شده در فیلم، و درست مثل prequels به یاد داشته باشید. بازی قهرمانان کهکشان شما را به عنوان یکی از شخصیت ها در این فیلم بازی می کنند، در ابتدا - این است که کاپیتان رکس. پس از آن، انتخاب از شخصیت رشد می کنند، اما لازم است به تصویب بازی و تجربه بیشتر و بیشتر، تبدیل شدن به پیشرفته و پیشرفته. بنابراین، آماده برای یک ماجراجویی گیج کننده و خطرناک، دعوا و جنگ های lightsaber با خائنانی های مختلف دریافت کنید. شما یک قهرمان شجاع، یک جنگجوی شجاع و شوالیه جدی های بی نظیر ارائه می کند. شما خواهد بود قادر به مقاومت در برابر تمام نیروهای شر دسیسه، اگر شما توجه و هدفمند هستند. کهکشان جالب علاوه بر قهرمانان داستان خود و حتی ارائه بافت با کیفیت، پیچیده و بسیاری از سطوح، طیف گسترده ای از دشمنان، بسیاری بزرگی از سلاح را به خود جلب کرده اند. احساس رایگان برای رفتن به نبرد با شر و شما ملزم به غلبه.
حالت تمام صفحه - >>
0%
رای دادن به این بازی: بازی: 1852
( رای12, امتیاز middlecover: 2.83/5)

رایگان بازی آنلاین مشابه